18 August 2018

Bilik Jenis Deluxe Bakal Siap
Assalamualaikum w.b.t dan Selamat Sejahtera kepada pembaca blog saya, pertama sekali bersyukur ke hadrat Ilahi kerana masih memberi kita ruang dan peluang untuk terus menikmati kehidupan di dunia ini. Alhamdulillah.

Kedua saya ingin mengucapkan ribuan terima kasih kepada pelawat blog, kerana sudi jenguk dan menjadikan medan rujukan. Saya hanya insan biasa serta bukan dari seorang penulis blog. saya cuma bina blog dan taip apa yang terdetik di fikiran saya. jadi saya mohon maaf sekiranya entry saya tidak menarik. 😅

blog pertama saya dibina pada tahun 2010 adalah www.percutianpulautioman.blogspot.my . kepada tuan puan yang ternampak blog ini di mana mana, ya itu adalah blog saya yang pertama. di blog pertama saya itu saya cipta untuk saya update gambar pelancong- pelancong yang bercuti ke Pulau Tioman.

Entry kali ini saya nak show tuan puan penginapan yang hampir siap tidak lama lagi, dalam penelitian saya lagi 20% sahaja akan siap keseluruhan bilik jenis deluxe ini. bilik ini akan di lengkapi dengan shower water heater, air-conditional dan beberapa kelengkapan lain yang akan disediakan.
untuk 1 unit room ini boleh di duduki max 4 orang. jadi secara ringkas bilik ini adalah mengadap laut, jadi  kepada tuan puan yang inginkan resort yang mengadap laut sememangnya tidak perlu pilih tempat lain.  untuk harga pakej bilik ini saya akan maklumkan kemudian disini. 

 Sebelum berakhir suka saya memaklumkan kepada tuan puan dimana saya mempunyai beberapa laman sosial, jadi tuan puan boleh di ikuti.

Facebook page:

Instagram:

Sekian terima kasih

Yang ikhlas berkhidmat,
Abang Wan 💓

0 ulasan:

Post a Comment

Categories

Aktiviti dan Cuaca di Pulau Tioman Bulan February 2015 BANJIR BERCUTI KE PULAU TIOMAN Berjaya Air sambung operasi Pulau Tioman BERTENGKAR SUAMI ISTERI CARA LAWAN NAFSU CINTA SEMAKIN PUDAR DUMBA BAY RESORT FERRY SCHEDULE FOR 2015 FERRY SCHEDULE FOR 2016 FERRY SCHEDULE FOR 2017 FERRY SCHEDULE FOR 2018 GADUH MEMANJANG GATAL Januari 2015 Kampong Genting KAMPUNG GENTING KAMPUNG JUARA KAMPUNG MUKUT KAMPUNG PAYA KAMPUNG SALANG KAMPUNG TEKEK KARGO TIOMAN LELAKI GATAL Marine Park MENGGATAL MH17 Terhempas Misteri Kehilangan Warga Britain Di Tioman OPEN WATER SCUBA DIVER LICENSE PAKEJ BUDGET PULAU TIOMAN PAKEJ MURAH PULAU TIOMAN PAKEJ PULAU TIOMAN PAKEJ PULAU TIOMAN 2014 PAKEJ PULAU TIOMAN 2015 PAKEJ PULAU TIOMAN 2015 | PAKEJ PULAU TIOMAN 2016 | PAKEJ PULAU TIOMAN 2017 | | TIOMAN | PULAU TIOMAN | TIOMAN ISLAND PAKEJ PULAU TIOMAN 2015 | PAKEJ PULAU TIOMAN 2016 | PAKEJ PULAU TIOMAN 2017 | PERCUTIAN KE LANGKAWI 2014 | TIOMAN | PULAU TIOMAN | TIOMAN ISLAND PAKEJ PULAU TIOMAN 2016 PAKEJ PULAU TIOMAN MURAH 2014 PAKEJ PULAU TIOMAN SALANG PAKEJ TERBAIK PULAU TIOMAN PANUBA INN RESORT PELAKON RESORT Perayaan PERCUTIAN PULAU TIOMAN 2014 Perutusan Perutusan Tahun Baru 2015 PULAU PULAU PULAU TIOMAN PULAU TIOMAN PULAU TIOMAN MONSUN PULAU TIOMAN PAKEJ 2014 PULAU TIOMAN PAKEJ BAJET PULAU TIOMAN PAKEJ HONEYMOON PULAU-PULAU MALAYSIA RAKAMAN TV3 DI PULAU TIOMAN RAMADHAN AL-MUBARAK DARI TIOMAN ISLAND Renggis Island SEJARAH PULAU TIOMAN Snorkeling Di Pulau Tioman STAFF RESORT TANDA SEORANG LELAKI SERIUS DALAM PERCINTAAN Tanda-Tanda Lelaki Suka Anda Dalam Diam TIOMAN TIOMAN TIOMAN TIOMAN TIOMAN ISLAND TOMOK ISLAND TULAI ISLAND Tutorial collect tiket feri WAN TIOMAN WATERFALL WATERFALL KAMPUNG ASAH